Hoeveel tijd vraagt een vertaling?

NOnze capaciteit bedraagt ongeveer 10.000 woorden per dag. Aarzel dan ook niet ons te contacteren om onze beschikbaarheden te kennen.

Hoeveel kost het?

We factureren per woord of per lijn in de bron- of doeltaal door ons te baseren op de telling in Word. Men moet hierbij weten dat een lijn gemiddeld 10 woorden in het Frans en 9 woorden in het Nederlands of Engels telt. Revisies worden doorgaans op uurbasis aangerekend.

Hoe gaan we tewerk?

Het volstaat om ons uw documenten in (bij voorkeur) Word, Excel, Power Point, PDF of ingescand door te mailen. U kan ons natuurlijk ook uw teksten faxen of via post toezenden. We sturen u een document terug dat de oorspronkelijke lay-out zoveel mogelijk benaderd.

Hoeveel tijd vergt een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling vraagt op zich niet meer tijd dan een andere, normale opdracht. U moet echter wel in gedachte houden dat, wanneer de handtekening gelegaliseerd moet worden, men bij de tijd benodigd voor het eigenlijke vertaalwerk nog het volgende moet rekenen: de verzending van het document per de post naar de Griffie van Luik, de verwerking ervan (over het algemeen één dag) en het verzenden van de uiteindelijke tekst naar uw adres.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

U kunt ze raadplegen door te klikken op deze link.